Ariston Thermo AVF109 ръководство на потребителя

Ariston Thermo AVF109
8.8 · 5
PDF ръководство на потребителя
 · 48 страници
Английски
ръководство на потребителяAriston Thermo AVF109

Тук вижте безплотното ръководство за Ariston Thermo AVF109. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на Ariston Thermo AVF109. Задайте въпроса си тук

Имате ли въпрос относно Ariston Thermo AVF109?

Имате въпрос относно Ariston Thermo и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на Ariston Thermo ще могат да Ви дадат добър отговор.

Николина Георгиева • 15-4-2023Няма коментари

Здравейте, при включване на пералнята избрах програма 3, но мига време 2 часа, катинарчето свети, както и индикатори за Т и ценгрофуга, но не може да стартира прането. Изключвах от захранването по 5 мин, но като я включа отново само това. Благодаря Ви!

Здравейте, при включване на пералнята избрах програма 3, но мига време 2 часа, катинарчето свети, както и индикатори за Т и ц...
Вижте снимка
Отговорете на този въпрос
Иван Кръстев • 24-1-2023Няма коментари

обикновено използвам програма №9-времетране-30мин.без промяна настройки-внезапно на дисплея се появява времетраене-1ч и 25 мин на същата програма-каква може да е причината?

Отговорете на този въпрос
Цветан • 11-10-2022Няма коментари

Как се изкачва червеното ключе6

Отговорете на този въпрос

Брой въпроси: 3

Общи
Ariston Thermo
AVF109
перална машина
Английски
Ръководство за употреба (PDF)

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно Ariston Thermo AVF109 по-долу.

Каква температура трябва да използвам за прането си?

Етикетът за пране на Вашата дреха показва препоръчителната температура на пране.

Трябва ли да използвам средство против котлен камък за моята пералня?

Не е необходимо да използвате средство против котлен камък. Натрупването на котлен камък може да бъде предотвратено чрез ограничаване на прането при високи температури и използване на препоръчаното количество препарат за пране.

Как да предотвратя миризмата в пералнята?

Неприятните миризми могат да бъдат избегнати, ако от време на време се пере на 60 градуса и се използва препоръчителното количество препарат за едно пране.

Налично ли е ръководството на Ariston Thermo AVF109 на български?

За съжаление не разполагаме с ръководството за Ariston Thermo AVF109 на български. Това ръководство е налично на Английски.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати