Honda CR-V (2007) ръководство на потребителя

Honda CR-V (2007)
8.9 · 54
PDF ръководство на потребителя
 · 552 страници
Английски
ръководство на потребителяHonda CR-V (2007)

Тук вижте безплотното ръководство за Honda CR-V (2007). Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на Honda CR-V (2007). Задайте въпроса си тук

Имате ли въпрос относно Honda CR-V (2007)?

Имате въпрос относно Honda и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на Honda ще могат да Ви дадат добър отговор.

Румен • 13-5-2021Няма коментари

Как се свързва телефона към колата и как се сменя езика на говорене?

Отговорете на този въпрос
Макавей Макавеев • 14-7-2023Няма коментари

когато светне пиктограма акумулатор какво означава че алтернатора не зарежда или че акумулатора е изтощен?

Отговорете на този въпрос
Ниолай Василев • 6-2-2023Няма коментари

Как се демонтират предни седалки на CR- V 2

Отговорете на този въпрос
Кирил • 22-10-2022Няма коментари

До дясното огледало не отива ток не се прибира не работи мигача другото което е като натисна бутона на волана за телефона той не реагира не се случва нищо само на 2-3 пъти проработи и после пак спря да работи от какво може да е

Отговорете на този въпрос
Симеон • 26-9-2022Няма коментари

Настройки на телефона crv 2008

Отговорете на този въпрос
Пламен • 18-4-2022Няма коментари

От скоро притежавам хонда цр в 3 с двигател 2.2 140 кс на 300 000км който е с масло 5w40. Безопасно ли е да се върна към експлоатацията му с оригиналното масло на хонда 0w30

Отговорете на този въпрос
Ксения • 29-3-2022Няма коментари

Как се включва радиото

Отговорете на този въпрос
Ивелин • 3-12-2020Няма коментари

При стартиране се появява гаечен ключ в жълто, с информазия за предстоящо ТО.

Отговорете на този въпрос
Георги • 20-7-2020Няма коментари

Как да включа вентилатора без климатика

Отговорете на този въпрос
Иван Николов • 21-5-2020Няма коментари

До лявото огледало не отива ток.Не се прибира,не работи мигача.Дясното работи всичко.Не знам къде се намира предпазителя за да видя дали не е изгорял.От къде и как да си сваля ръководството за Honda CR-V ( 2007г )

Отговорете на този въпрос

Брой въпроси: 10

Honda CR-V e кросоувър, който е произведен от компанията Хонда през 2007 г. Той е наличен в две версии - с преден и заден привод. Версията с преден привод е оборудвана с четирицилиндров бензинов двигател с обем 2.4 литра и мощност 166 кс при 5800 об/мин. Версията с заден привод е със седемместен купе, който плъзга по шасито на CR-V. Той е снабден с 2.4-литров четирицилиндров двигател, който произвежда мощност от 166 кс при 5800 об/мин. И двата варианта на автомобила са с 5-степенна автоматична трансмисия. CR-V има дължина от 179 инча, ширина от 71 инча и височина от 66 инча. Той е оборудван с широк спектър от опции, като дистанционно заключване, климатроник, електрически стъкла и огледала. Задното седалко може да бъде сгънато, за да се получи повече място за товари. Предните дискови и задните барабанни спирачки осигуряват добра спирачна мощност. Honda CR-V има голям обем на багажника - 39 кубични фута, което го прави идеален за пътуванията с цялото семейство във всички условия.

Общи
Honda
CR-V (2007)
автомобил
Английски
Ръководство за потребителя (PDF)

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно Honda CR-V (2007) по-долу.

Как да конвертирам мили в километри?

1 миля се равнява на 1,609344 километра, а 1 километър се равнява на 0,62137119 мили.

Къде мога да намеря VIN номера на моя Honda?

Мястото на VIN номера е различно в зависимост от марката и типа автомобил. Кодът може да бъде щампован върху рамката на автомобила или върху табелка. Най-добре е да проверите в ръководството на Honda CR-V (2007) за точното местоположение на VIN номера.

Какво е VIN номер?

VIN номерът е идентификационен номер, който е уникален за всеки автомобил. Съкращението VIN (Vehicle Identification Number) означава идентификационен номер на автомобил.

Кога моят Honda се нуждае от поддръжка?

Редовната поддръжка е необходима за всеки автомобил. Информация за това колко често автомобилът се нуждае от поддръжка и какво точно трябва да се направи може да се намери в инструкциите за поддръжка. Основно периодично обслужване обикновено трябва да се прави на всеки 2 години или след 30 000 километра.

Кога трябва да сменя спирачната течност на моя Honda?

Препоръчва се смяна на спирачната течност на всеки две години.

Каква е разликата между бензин E10 и E5?

Е10 бензин се състои от до десет процента етанол докато бензин Е5 съдържа по-малко от пет процента етанол. В резултат на това процентът на бензин Е10 е по-нисък от този на бензин Е5, което го прави по-малко вреден за околната среда.

Една или повече врати няма да се отворят отвътре. Сега какво?

Ключалката най-вероятно е настроена в режим за детска безопасност, така че не може да се отваря отвътре. Деактивирането на предпазната ключалка за деца е различно в зависимост от марката и вида.

Радиото в колата ми не се включва, какво да правя?

Ако радиото в колата Ви не се включва, то не получава никакво захранване. Проверете дали червеният проводник е свързан към контактното захранване, а жълтият проводник към постоянното захранване.

Налично ли е ръководството на Honda CR-V (2007) на български?

За съжаление не разполагаме с ръководството за Honda CR-V (2007) на български. Това ръководство е налично на Английски.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати