Honda Jazz (2006) ръководство на потребителя

Honda Jazz (2006)
7.3 · 1
PDF ръководство на потребителя
 · 408 страници
български
ръководство на потребителяHonda Jazz (2006)

Руководство по эксплуатации

Руководство по эксплуатации
RU

Руководство по эксплуатации

Руководство по эксплуатации
RU
Cover JAZZ.p65 17.03.2005, 20:321

Тук вижте безплотното ръководство за Honda Jazz (2006). Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на Honda Jazz (2006). Задайте въпроса си тук

Имате ли въпрос относно Honda Jazz (2006)?

Имате въпрос относно Honda и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на Honda ще могат да Ви дадат добър отговор.

Кольо • 20-6-2022Няма коментари

Здравейте добър ден имам Хонда джаз 2003година бензин 1.3 83 коня. Въпроса ми е какво масло да използвам за подмяна на ръчнтата скоростна кутия и колко литра ще ми трябва?

Здравейте добър ден имам Хонда джаз 2003година бензин 1.3 83 коня. Въпроса ми е какво масло да използвам за подмяна на ръчнта...
Вижте снимка
Отговорете на този въпрос
яни коларов • 12-4-2022Няма коментари

как се регулират предните седалки ?

Отговорете на този въпрос

Брой въпроси: 2

Общи
Honda
Jazz (2006)
автомобил
български
Ръководство за потребителя (PDF)

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно Honda Jazz (2006) по-долу.

Как да конвертирам мили в километри?

1 миля се равнява на 1,609344 километра, а 1 километър се равнява на 0,62137119 мили.

Къде мога да намеря VIN номера на моя Honda?

Мястото на VIN номера е различно в зависимост от марката и типа автомобил. Кодът може да бъде щампован върху рамката на автомобила или върху табелка. Най-добре е да проверите в ръководството на Honda Jazz (2006) за точното местоположение на VIN номера.

Какво е VIN номер?

VIN номерът е идентификационен номер, който е уникален за всеки автомобил. Съкращението VIN (Vehicle Identification Number) означава идентификационен номер на автомобил.

Кога моят Honda се нуждае от поддръжка?

Редовната поддръжка е необходима за всеки автомобил. Информация за това колко често автомобилът се нуждае от поддръжка и какво точно трябва да се направи може да се намери в инструкциите за поддръжка. Основно периодично обслужване обикновено трябва да се прави на всеки 2 години или след 30 000 километра.

Кога трябва да сменя спирачната течност на моя Honda?

Препоръчва се смяна на спирачната течност на всеки две години.

Каква е разликата между бензин E10 и E5?

Е10 бензин се състои от до десет процента етанол докато бензин Е5 съдържа по-малко от пет процента етанол. В резултат на това процентът на бензин Е10 е по-нисък от този на бензин Е5, което го прави по-малко вреден за околната среда.

Една или повече врати няма да се отворят отвътре. Сега какво?

Ключалката най-вероятно е настроена в режим за детска безопасност, така че не може да се отваря отвътре. Деактивирането на предпазната ключалка за деца е различно в зависимост от марката и вида.

Радиото в колата ми не се включва, какво да правя?

Ако радиото в колата Ви не се включва, то не получава никакво захранване. Проверете дали червеният проводник е свързан към контактното захранване, а жълтият проводник към постоянното захранване.

Налично ли е ръководството на Honda Jazz (2006) на български?

Да, ръководството на Honda Jazz (2006) се предлага на български.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати