Hotpoint Ariston CAWD 129 (EU) ръководство на потребителя

Hotpoint Ariston CAWD 129 (EU)
8.2 · 31
PDF ръководство на потребителя
 · 72 страници
Английски
ръководство на потребителяHotpoint Ariston CAWD 129 (EU)

Тук вижте безплотното ръководство за Hotpoint Ariston CAWD 129 (EU). Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на Hotpoint Ariston CAWD 129 (EU). Задайте въпроса си тук

Имате ли въпрос относно Hotpoint Ariston CAWD 129 (EU)?

Имате въпрос относно Hotpoint Ariston и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на Hotpoint Ariston ще могат да Ви дадат добър отговор.

Гергана • 27-5-2021Няма коментари

Как да спра сушилнята,която тръгна по грешка, искам да пусна друга програма.

Как да спра сушилнята,която тръгна по грешка, искам да пусна друга програма.
Вижте снимка
Отговорете на този въпрос
Веселин • 8-8-20221 коментар

От последните няколко пускания на пералнята се забелязва проблем, който се изразява в спиране, когато идва момент за центрофугиране. Всички индикатори започват да премигват. След първия случай опитахме на други програми. Обичайно използваме една и с отложен старт. В отделни случаи пак имаше забавяне, но въпреки това си превключваше на центрофуга и програмите се изпълняваха в цялост. Снощи пак светлинно "шоу". За центрофугиране се наложи да се пуска допълнително в такъв режим.

Венелин Кръстев • 15-8-2023

Здравейте, от скоро и аз имам този проблем. Дали му намерихте решение?

Отговорете на този въпрос
Hrisi • 17-5-20221 коментар

На коя програма се перат фини материи - перде, лен?

Hrisi • 17-5-2022

Ето тук са програмите

Ето тук са програмите
Вижте снимка
Отговорете на този въпрос

Брой въпроси: 3

Hotpoint Ariston CAWD 129 (EU) е пералня за бели дрехи, която е снабдена с функции като 16 програми за пране и енергиен клас А. Тя има ежедневна програма за пране, която пести време и енергия, като осигурява перфектен резултат на почти всякакъв вид дрехи. Програмата наливане и изпиране с освежаване на пара е идеална за намаляване на бръчките и ефективното почистване на дрехи. Машината има капацитет от 7 кг и възможността да бъде свързана към топла вода, която означава по-малко електроенергия. Тя е снабдена с дисплей, който показва времето за приключване на програмата, както и опции като избор на скоростта на центрофугата. Hotpoint Ariston CAWD 129 (EU) е пригодена за вграждане в мебелите и осигурява тихо и ефективно измиване дори на по-големи количества дрехи. Пралната машина е компактна и елегантна за поставяне във всяко помещение.

Общи
Hotpoint Ariston
CAWD 129 (EU)
перална машина
Английски
Ръководство за употреба (PDF)

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно Hotpoint Ariston CAWD 129 (EU) по-долу.

Каква температура трябва да използвам за прането си?

Етикетът за пране на Вашата дреха показва препоръчителната температура на пране.

Трябва ли да използвам средство против котлен камък за моята пералня?

Не е необходимо да използвате средство против котлен камък. Натрупването на котлен камък може да бъде предотвратено чрез ограничаване на прането при високи температури и използване на препоръчаното количество препарат за пране.

Как да предотвратя миризмата в пералнята?

Неприятните миризми могат да бъдат избегнати, ако от време на време се пере на 60 градуса и се използва препоръчителното количество препарат за едно пране.

Налично ли е ръководството на Hotpoint Ariston CAWD 129 (EU) на български?

За съжаление не разполагаме с ръководството за Hotpoint Ariston CAWD 129 (EU) на български. Това ръководство е налично на Английски.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати