Lego Scorpion Pyramid

Lego Scorpion Pyramid ръководство на потребителя

(1)
  • 1
    Untitled-3 1Untitled-3 1 29/06/2010 6:51 PM29/06/2010 6:51 PM
Lego Scorpion Pyramid

Имате ли въпрос относно Lego Scorpion Pyramid?

Брой въпроси: 0

Задайте въпроса, който имате за Lego Scorpion Pyramid тук направо на други собственици на продукта. Дайте ясно и изчерпателно описание на проблема и Вашия въпрос. Колкото по–добре опишете проблема си и зададете въпроса си, толкова по–лесно другите собственици на Lego Scorpion Pyramid ще могат да Ви дадат добър отговор.

Тук вижте безплотното ръководство за Lego Scorpion Pyramid. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на Lego Scorpion Pyramid. Задайте въпроса си тук

Спецификации на продукта

Общи
Марка Lego
Модел Scorpion Pyramid
Продукт Играчка
EAN 5702014734890
Език Универсален
Вид файл PDF
Тегло и размери
Ширина (макс.) 380мм
Височина (макс. ) 250мм
Характеристики
Цвят на продукта Многоцветен
Тип на продукта Строителни комплекти
FSC съвместимост Mix
Препоръчителен пол Момче/момиче

ръководства.bg

Търсите ли ръководство? ръководства.bg гарантира, че ще намерите мигновено ръководството, което търсите. Нашата база даннисъдържа повече от 1 милион PDF ръководства на повече от 10 000 марки. Всеки ден добавяме най–новите ръководства, за да можете винаги да намирате продукта, който търсите. Много е лесно: просто въведете името на марката и типа продукт в полето за търсене и можете веднага да видите избраното от Вас ръководство безплатно онлайн.

ръководства.bg

© Copyright 2020 ръководства.bg. Всички права запазени.