LG G7 ръководство на потребителя

LG G7
5.4 · 1
PDF ръководство на потребителя
 · 1340 страници
български
ръководство на потребителяLG G7

Тук вижте безплотното ръководство за LG G7. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на LG G7. Задайте въпроса си тук

Имате ли въпрос относно LG G7?

Имате въпрос относно LG и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на LG ще могат да Ви дадат добър отговор.

Брой въпроси: 0

Общи
LG
G7
смартфон
български
Ръководство за потребителя (PDF)

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно LG G7 по-долу.

Как да нулирам mhy LG G7?

Повечето LG моделите телефони могат да бъдат нулирани чрез използване на клавишна комбинация от бутон за сила на звука+, бутон за включване/изключване и бутон за начало при стартиране.

Моята SIM карта е твърде малка и не се побира в моя LG телефон. Сега какво?

Възможно е да се използва адаптер за SIM карта. Поставете твърде малката SIM карта в адаптера и след това поставете адаптера в телефона.

Какво е IMEI номер?

IMEI (International Mobile Equipment Identity) означава „Международна идентификация на мобилното оборудване“. Това е уникално петнадесетцифрено число, което отличава Вашия LG телефон от други телефони.

Какви са размерите на екрана на моя смартфон?

Размерът на Вашия смартфон обикновено е посочен в инчове, 1 инч е 2,54 сантиметра. Размерът е диагоналното разстояние на Вашия смартфон, така че измерването на екрана е от левия долен ъгъл към десния горен ъгъл.

Може ли батерията на моя смартфон да експлодира?

Уверете се, че батериите на Вашия смартфон не се нагорещяват много, в този случай има много малък шанс батерията да експлодира.

Налично ли е ръководството на LG G7 на български?

Да, ръководството на LG G7 се предлага на български.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати