LG G7 ръководство на потребителя

LG G7
5.4 · 1
PDF ръководство на потребителя
 · 1340 страници
български
ръководство на потребителяLG G7
Приспособени одлики
34
5
Допрете на Зачувај.

Започнување на Google помошник со вашиот глас

1
Кажете Ok Google” кога екранот е исклучен или заклучен.
2
Кажете ја командата или поставете прашање кога “Здраво, како можам
да помогнам?” ќе се појави на екранот.

Започнување на Google помошник од Почетниот

екран

1
Допрете и држете на Почетниот екран.
2
Кажете ја командата или поставете прашање кога “Здраво, како можам
да помогнам?” ќе се појави на екранот.
• Точноста на гласовното препознавање може да се намали, ако
зборувате со нејасен глас или сте на бучно место. Кога ја користите
функцијата за гласовно препознавање, зголемете ја нејзината точност
со зборување со јасен глас на некое тивко место.

Одлики за аудио-снимање

HD аудио рекордерот ви овозможува рачно да ги конфигурирате аудио
поставките, така што ќе можете да го снимате звукот според опкружувањето.

Режими на снимање

Можете да снимате аудио-датотека со висока резолуција со избирање и
конфигурирање на саканиот аудио-режим да одговара на опкружувањето во
кое се снима.
Допрете на
Неопходности HD аудио рекордер .
Нормално
За снимање аудио-снимка без дополнителни поставки.
Концерт
Можете да снимите аудио-снимка на концерт или друг музички настан.

Тук вижте безплотното ръководство за LG G7. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на LG G7. Задайте въпроса си тук

Имате ли въпрос относно LG G7?

Имате въпрос относно LG и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на LG ще могат да Ви дадат добър отговор.

Брой въпроси: 0

Общи
LG
G7
Смартфон
български
Ръководство за употреба (PDF)

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно LG G7 по-долу.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати