LG G7 ръководство на потребителя

LG G7
5.4 · 1
PDF ръководство на потребителя
 · 1340 страници
български
ръководство на потребителяLG G7

Приспособени одлики

36
LMT

Тоа може да го спречи ограничување на гласните делови на снимениот звук.

Колку е вредноста на LMT (Limiter) поставена поголема, толку помалку ќе има

ограничување на гласните делови од звуците со ниска фреквенција.

• За да ги промените дополнителните поставки, допрете на
Поставки, потоа поставете го типот на датотеката, бројот на битови по
примерок, стапката на земање примероци и други поставки.
• Кога избирате режим од Концерт или Приспособено, се појавува
.
Допрете на и потоа изберете го микрофонот за користење.
• Додека снимате аудиозапис, можете да го следите квалитетот на звукот
од поврзаната слушалка со микрофон. Додека снимате аудиозапис во
режим на студио, следењето на звукот не е поддржано. Можете да ја
слушате само музиката за заднина.

Препознавање отпечаток на прст

Преглед на препознавањето отпечаток на прст

Пред да ја користите функцијата за препознавање отпечаток од прст, мора да

регистрирате ваш отпечаток од прст на уредот.

Функцијата за препознавање отпечаток на прст можете да ја користите во

следниве случаи:

• За да го отклучите екранот.

• За да прегледате заклучени содржини во Галерија или QuickMemo+.

• За да потврдите купување со најава во некоја апликација или за да се

идентификувате со вашиот отпечаток од прст.

• Отпечатокот од прстот може да се користи за идентификација на
корисникот од страна на уредот. Многу слични отпечатоци на прстите
од различни корисници можат од сензорот за отпечаток на прсти да
бидат препознаени како ист отпечаток.
• Доколку уредот не го препознава отпечатокот на вашиот прст или сте
ја заборавиле содржината специфицирана за регистрација, посетете го
најблискиот Центар за грижа за корисници на LG и понесете ги со вас
уредот и вашата лична карта.

Ръководство на потребителя

Тук вижте безплотното ръководство за LG G7. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на LG G7. Задайте въпроса си тук

Съдържание

Имате ли въпрос относно LG G7?

Имате въпрос относно LG G7 и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на LG G7 ще могат да Ви дадат добър отговор.

Брой въпроси: 0

Спецификации на продукта

По-долу ще намерите спецификациите на продукта и ръководството за LG G7.

Общи
Марка LG
Модел G7
Продукт Смартфон
Език български
Вид файл Ръководство за употреба (PDF)

Често задавани въпроси

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно LG G7 по-долу.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати