LG G7 ръководство на потребителя

LG G7
5.4 · 1
PDF ръководство на потребителя
 · 1340 страници
български
ръководство на потребителяLG G7
Приспособени одлики
47

Прикажување екран што се отклучува со лизгање по

препознавање на гласот

Дури и со исклучен екран можете да ви биде препознаен гласот и потоа со
лизгање да го отклучите екранот.
1
Допрете на Поставки Општо Заклучен екран и безбедност
Препознвање глас.
2
Отклучете го екранот според специфицираниот метод.
3
Префрлете го Лизгајте за да отклучите откако ќе се препознае гласот
за да ја активирате оваа одлика.

Одлика на мултитаскинг

Повеќекратен прозорец

Можете да користите две апликации во исто време со делење на екранот на
повеќе прозорци.
1
Допрете на на допирните копчиња на почетниот екран.
• Се појавуваат неодамна користените апликации.
2
Допрете на над апликацијата што сакате да користите со одликата
Повеќе прозорчиња.
• Избраната апликација се појавува во горната половина на екранот.
Алтернативно,
1
Допрете и држете на додека користите некоја апликација.
• На поделениот екран се појавуваат неодамна користените апликации.
2
Допрете на над апликацијата што сакате да користите со одликата
Повеќе прозорчиња.
• Избраната апликација се појавува во горната половина на екранот.

Тук вижте безплотното ръководство за LG G7. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на LG G7. Задайте въпроса си тук

Имате ли въпрос относно LG G7?

Имате въпрос относно LG и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на LG ще могат да Ви дадат добър отговор.

Брой въпроси: 0

Общи
LG
G7
Смартфон
български
Ръководство за употреба (PDF)

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно LG G7 по-долу.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати