LG G7 ръководство на потребителя

LG G7
5.4 · 1
PDF ръководство на потребителя
 · 1340 страници
български
ръководство на потребителяLG G7
Основни функции
62

Вадење мемориска картичка

Од безбедносни причини исклучете ја мемориската картичка пред да ја
извадите.
1
Допрете на Поставки Општо Складирање .
2
Ставете ја иглата за исфрлање во отворот на држачот на картички и потоа
извлечете го држачот на картички од уредот.
3
Извадете ја мемориската картичка од држачот на картички.
4
Ставете го држачот на картички назад во отворот.
• Не вадете ја мемориската картичка додека уредот префрла или
пристапува до податоци на неа. Тоа може да предизвика губење
или оштетување на податоците или може да ги оштети мемориската
картичка или уредот. LG не е одговорен за губитоците што се резултат
на злоупотреба или неправилно користење на мемориските картички,
вклучувајќи го и губењето податоци.

Батерија

Полнење на батеријата

Пред да го користите уредот, наполнете ја целосно батеријата.
Полнете го уредот со USB Type-C кабел.
Приклучок на кабелот за полнење

Ръководство на потребителя

Тук вижте безплотното ръководство за LG G7. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на LG G7. Задайте въпроса си тук

Съдържание

Имате ли въпрос относно LG G7?

Имате въпрос относно LG G7 и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на LG G7 ще могат да Ви дадат добър отговор.

Брой въпроси: 0

Спецификации на продукта

По-долу ще намерите спецификациите на продукта и ръководството за LG G7.

Общи
Марка LG
Модел G7
Продукт Смартфон
Език български
Вид файл Ръководство за употреба (PDF)

Често задавани въпроси

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно LG G7 по-долу.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати