LG G7 ръководство на потребителя

LG G7
5.4 · 1
PDF ръководство на потребителя
 · 1340 страници
български
ръководство на потребителяLG G7
Основни функции
65

Ефикасно користење на батеријата

Работниот век на батеријата може да се намали доколку истовремено и
постојано држите стартувани многу апликации и функции.
Прекинете ги операциите што се одвиваат во заднина за да го зголемите
работниот век на батеријата.
За да ја намалите потрошувачката на батеријата, следете ги следниве совети:
• Исклучете ги мрежните функции за Bluetooth® или Wi-Fi кога не ги
користите.
• Поставете го времето за исклучување на екранот колку што е можно
пократко.
• Минимизирајте ја осветленоста на екранот.
• Поставете заклучување на екранот кога уредот не се користи.
• Проверувајте ја наполнетоста на батеријата додека користите некоја
преземена апликација.

Допирен екран

Можете да се запознаете како да го контролирате вашиот уред со користење
гестикулации на допирниот екран.

Допирање

Лесно допрете со врвот на прстот за да изберете или стартувате апликација
или опција.

Тук вижте безплотното ръководство за LG G7. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на LG G7. Задайте въпроса си тук

Имате ли въпрос относно LG G7?

Имате въпрос относно LG и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на LG ще могат да Ви дадат добър отговор.

Брой въпроси: 0

Общи
LG
G7
Смартфон
български
Ръководство за употреба (PDF)

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно LG G7 по-долу.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати