LG G7 ръководство на потребителя

LG G7
5.4 · 1
PDF ръководство на потребителя
 · 1340 страници
български
ръководство на потребителяLG G7
Основни функции
84

Правење снимка на екранот

Можете да правите снимки на тековниот екран што го гледате.

Преку кратенка

Притиснете и држете истовремено најмалку две секунди на копчето за
вклучување/исклучување/заклучување и копчето за намалување на гласноста
(-).
• Снимките на екранот можат да се видат во папката Screenshots на
Галерија.

Преку Сними+

На екранот што сакате да го снимите, повлечете ја статусната лента надолу,
потоа допрете на
.
• Кога екранот е исклучен или заклучен, до Сними+ можете да
пристапите со притискање двапати на копчето за зголемување на
гласноста (+). За да ја користите оваа функција, допрете ги
Поставки Општо Копчиња за кратенки и вклучете го Отвори
Capture+.
• За повеќе детали, погледнете во
Пишување белешки на снимка на
екранот
.

Внесување текст

Користење на паметната тастатура

Паметната тастатура можете да ја користите за внесување и уредување текст.
Со паметната тастатура можете да го гледате текстот додека го пишувате без
да се мачите да се префрлувате од екран на конвенционална тастатура и
обратно. Тоа ви овозможува лесно да ги наоѓате и да ги поправате грешките
при пишување.

Поместување на курсорот

Со паметната тастатура можете да го поместувате курсорот точно на местото
каде сакате. Кога пишувате текст, допрете и држете на копчето за празно
место и потоа одвлечете го лево или десно.

Ръководство на потребителя

Тук вижте безплотното ръководство за LG G7. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на LG G7. Задайте въпроса си тук

Съдържание

Имате ли въпрос относно LG G7?

Имате въпрос относно LG G7 и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на LG G7 ще могат да Ви дадат добър отговор.

Брой въпроси: 0

Спецификации на продукта

По-долу ще намерите спецификациите на продукта и ръководството за LG G7.

Общи
Марка LG
Модел G7
Продукт Смартфон
Език български
Вид файл Ръководство за употреба (PDF)

Често задавани въпроси

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно LG G7 по-долу.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати