LG G7 ръководство на потребителя

LG G7
5.4 · 1
PDF ръководство на потребителя
 · 1340 страници
български
ръководство на потребителяLG G7
Основни функции
90

Фиока

Ако копирате или отсекувате слика или текст, тие автоматски се зачувуваат во
„послужавникот за клипови“ и можат да се пресликаат на кое било место во
кое било време.
1
На тастатурата, допрете и држете на и изберете .
Алтернативно, допрете и држете на прозорецот за внесување текст и
потоа изберете ФИОКА.
2
Изберете и пресликајте некој запис од „послужавникот за клипови“.
• Во „послужавникот за клипови“ може да се чуваат најмногу 20 записи.
• Допрете на
за да ги заклучите зачуваните записи да не се избришат,
дури и кога е надминат максималниот број. Може да се заклучат
најмногу 10 записи. За да ги избришете заклучените записи прво треба
да ги отклучите.
• Допрете на
за да ги избришете записите зачувани во „послужавникот
за клипови“.
• Посредната меморија може да не биде поддржана од некои преземени
апликации.

Споделување содржина

Пуштање содржини на друг уред

Фотографиите, видео-записите или песните зачувани на вашиот уред можете
да ги пуштате на телевизорот.
1
Поврзете ги телевизорот и вашиот уред на иста Wi-Fi -мрежа.
2
Додека ги гледате ставките од апликациите за Галерија или Музика
допрете на
или Пушти на друг уред.
Или допрете на
Поставки Мрежа Споделување екран и потоа
допрете на
за да го активирате.
3
Изберете го телевизорот на кој сакате да се поврзете.
• За користење со Chromecast треба да бидат ажурирани услугите на
Google Play.

Тук вижте безплотното ръководство за LG G7. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на LG G7. Задайте въпроса си тук

Имате ли въпрос относно LG G7?

Имате въпрос относно LG и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на LG ще могат да Ви дадат добър отговор.

Брой въпроси: 0

Общи
LG
G7
Смартфон
български
Ръководство за употреба (PDF)

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно LG G7 по-долу.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати