LG G7 ръководство на потребителя

LG G7
5.4 · 1
PDF ръководство на потребителя
 · 1340 страници
български
ръководство на потребителяLG G7
Корисни апликации
95

Инсталирање и деинсталирање

апликации

Инсталирање апликации

Пристапете во некоја онлајн продавница за апликации за да побарате и
преземете апликации.
• Можете да ги користите SmartWorld, Play Store или онлајн продавницата за
апликации обезбедена од вашиот давател на услуги.
• За некои онлајн продавници за апликации може да биде потребно да
креирате сметка и да се најавите.
• За некои апликации може да се бара надомест.
• Ако користите мобилна податочна врска може да ви биде наплатено
користењето на податоците зависно од вашата тарифа.
• SmartWorld може да не биде поддржана во зависност од областа или
давателот на услуги.

Деинсталирање апликации

Деинсталирање од вашиот уред на апликациите што веќе не ги користите.

Деинсталирање со гестикулацијата допирање и држење

На почетниот екран, допрете и држете на апликацијата што сакате да ја
деинсталирате и одвлечете ја над Избриши во горниот дел од екранот.
• Ако апликациите биле деинсталирани пред помалку од 24 часа, тогаш
можете повторно да ги инсталирате. За повеќе детали, погледнете во
Канта
за отпад за апликации
.

Деинсталирање со користење на менито за поставки

Допрете на Поставки Општо Апликации и известувања
Информации за апликацијата, изберете апликација, а потоа допрете
Деинсталирање.
• Некои апликации не можат да се деинсталираат од страна на
корисниците.

Тук вижте безплотното ръководство за LG G7. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на LG G7. Задайте въпроса си тук

Имате ли въпрос относно LG G7?

Имате въпрос относно LG и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на LG ще могат да Ви дадат добър отговор.

Брой въпроси: 0

Общи
LG
G7
Смартфон
български
Ръководство за потребителя (PDF)
adslot

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно LG G7 по-долу.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати