LG G7 ръководство на потребителя

LG G7
5.4 · 1
PDF ръководство на потребителя
 · 1340 страници
български
ръководство на потребителяLG G7
Корисни апликации
96

Деинсталирање апликација преку онлајн продавница за

апликации

За да деинсталирате апликација, пристапете до онлајн продавницата за
апликации од каде ја имате преземено и деинсталирајте ја.

Инсталирање и деинсталирање апликации за време

на поставувањето

При првото вклучување на уредот можете да ги преземете препорачаните
апликации.
Можете да прескокнете на следниот чекор без да ги инсталирате.

Канта за отпад за апликации

Деинсталираните апликации можете да ги погледнете на основниот екран.
Исто така, можете повторно да ги инсталирате апликациите кои биле
деинсталирани пред помалку од 24 часа.
1
Допрете на Управување Канта за отпад за апликации.
Исто така, можете да допрете и држите на празно место на почетниот
екран, потоа допрете на Канта за отпад за апликации.
2
За да активирате сакана функција:
• Обновување: За повторно инсталирање на избраните апликации.
•
: Трајно отстранување на деинсталираните апликации од уредот.
• Деинсталираните апликации автоматски се отстрануваат од уредот
24 часа по нивното деинсталирање. Ако повторно сакате да ги
инсталирате деинсталираните апликации, морате повторно да ги
преземете од онлајн продавница за апликации.
• Оваа одлика се активира само на стандардниот основен екран. Ако
деинсталирате апликации со помош на екранот EasyHome или друг
стартувач, тие веднаш трајно се отстрануваат од уредот.

Ръководство на потребителя

Тук вижте безплотното ръководство за LG G7. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на LG G7. Задайте въпроса си тук

Съдържание

Имате ли въпрос относно LG G7?

Имате въпрос относно LG G7 и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на LG G7 ще могат да Ви дадат добър отговор.

Брой въпроси: 0

Спецификации на продукта

По-долу ще намерите спецификациите на продукта и ръководството за LG G7.

Общи
Марка LG
Модел G7
Продукт Смартфон
Език български
Вид файл Ръководство за употреба (PDF)

Често задавани въпроси

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно LG G7 по-долу.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати