LG G7 ръководство на потребителя

LG G7
5.4 · 1
PDF ръководство на потребителя
 · 1340 страници
български
ръководство на потребителяLG G7
Корисни апликации
104

Фотоапарат

Стартување на фотоапаратот

Можете да снимате фотографии или видеозаписи за да ги зачувате моментите
што се за помнење.
Допрете на
.
• Пред снимање фотографија или видеозапис, избришете го објективот
на камерата со мека крпа.
• Внимавајте да не оставите дамки на објективот на камерата со прстите
или други туѓи материи.
• Сликите од ова упатство за корисникот може да се разликуваат од
вистинскиот уред.
• Фотографиите и видеозаписите може да се видат или уредат со
апликацијата Галерија. За повеќе детали, погледнете во
Преглед на
Галерија
.

Менување на режимот на камерата

Можете да го избирате режимот на камерата за да одговара на
опкружувањето, за полесно и покомотно снимање на фотографиите или
видеозаписите.
Допрете на
РЕЖИМ, а потоа изберете го саканиот режим.
• Притиснете и држете ја иконата за Режим, и повлечете ја до посакуваната
локација, за да го промените редоследот на режим.
• Можете да преземете различни режими за фотографирање, со допирање
на апликацијата SmartWorld
.

Ръководство на потребителя

Тук вижте безплотното ръководство за LG G7. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на LG G7. Задайте въпроса си тук

Съдържание

Имате ли въпрос относно LG G7?

Имате въпрос относно LG G7 и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на LG G7 ще могат да Ви дадат добър отговор.

Брой въпроси: 0

Спецификации на продукта

По-долу ще намерите спецификациите на продукта и ръководството за LG G7.

Общи
Марка LG
Модел G7
Продукт Смартфон
Език български
Вид файл Ръководство за употреба (PDF)

Често задавани въпроси

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно LG G7 по-долу.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати