LG G7 ръководство на потребителя

LG G7
5.4 · 1
PDF ръководство на потребителя
 · 1340 страници
български
ръководство на потребителяLG G7
Корисни апликации
121

Галерија

Преглед на Галерија

Можете да ги прегледувате и управувате со фотографиите и видеозаписите
зачувани на вашиот уред.
1
Допрете на .
• Зачуваните фотографии и видеозаписи се прикажуваат по папки.
2
Допрете на папка и изберете датотека.
• Погледнете ја избраната датотека во режим на цел екран.
• Додека гледате фотографија, лизгајте лево или десно за да ја видите
претходната или следната фотографија.
• Додека гледате видеозапис, лизгајте лево или десно за да премотувате
назад или напред.
• Кога фотографирате користејќи ја функцијата AI CAM, се креира
етикетирана папка во делот Албум, од апликацијата Галерија.
Фотографиите автоматски се класифицираат според ознаките во
Папката за ознаки.
• Можете да ги видите фотографиите организирани според година,
месец или ден, во означувачот за Фотографии.
• За да ги видите фотографиите според локацијата каде што биле
направени, допрете на
Означувач на локации, а потоа
допрете на
. Фотографиите автоматски се групираат според
локацијата во означувачот за Меморија, од апликацијата Галерија.
• Некои формати на датотеки може да не бидат поддржани во зависност
од инсталираниот софтвер.
• Некои датотеки може да не се отвораат поради криптирање.
• Датотеките кои го надминуваат ограничувањето на големината можат
да предизвикаат грешка.
• Треба да ја активирате функцијата GPS, за да креирате Мемориски
албуми.

Тук вижте безплотното ръководство за LG G7. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на LG G7. Задайте въпроса си тук

Имате ли въпрос относно LG G7?

Имате въпрос относно LG и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на LG ще могат да Ви дадат добър отговор.

Брой въпроси: 0

Общи
LG
G7
Смартфон
български
Ръководство за потребителя (PDF)
adslot

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно LG G7 по-долу.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати