LG G7 ръководство на потребителя

LG G7
5.4 · 1
PDF ръководство на потребителя
 · 1340 страници
български
ръководство на потребителяLG G7
Корисни апликации
125

Бришење датотеки

Датотеки можете да бришете со користење на една од следниве опции:
• Допрете и држете на датотека од листата со датотеки, потоа допрете на
Избриши.
• Допрете на
од листата со датотеки и избришете ги посакуваните
датотеки.
• Избришаните датотеки автоматски се преместуваат во Корпата за отпад и
можат да се вратат во Галерија во рок од 7 дена.
• Допрете на
за целосно да ги избришете датотеките. Во овој случај
датотеките не можат да се вратат назад.

Споделување датотеки

Датотеки можете да споделувате со користење на една од следниве опции:
• Додека прегледувате фотографија, допрете на
за да ја споделите
датотеката со метода што ја сакате.
• Додека прегледувате видеозапис,
Сподели за да ја споделите
датотеката со метода што ја сакате.
• Допрете на
од листата со датотеки за да изберете датотеки и да ги
споделите со метода што ја сакате.

Контакти

Преглед на апликацијата Contacts

Можете да зачувате контакти и да управувате со нив.
Допрете на
Неопходности Контакти.

Додавање контакти

Додавање нови контакти

1
На екранот со листата на контактите допрете на .
2
Внесете ги деталите за контактот и допрете на ЗАЧУВАЈ.

Ръководство на потребителя

Тук вижте безплотното ръководство за LG G7. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на LG G7. Задайте въпроса си тук

Съдържание

Имате ли въпрос относно LG G7?

Имате въпрос относно LG G7 и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на LG G7 ще могат да Ви дадат добър отговор.

Брой въпроси: 0

Спецификации на продукта

По-долу ще намерите спецификациите на продукта и ръководството за LG G7.

Общи
Марка LG
Модел G7
Продукт Смартфон
Език български
Вид файл Ръководство за употреба (PDF)

Често задавани въпроси

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно LG G7 по-долу.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати