LG G7 ръководство на потребителя

LG G7
5.4 · 1
PDF ръководство на потребителя
 · 1340 страници
български
ръководство на потребителяLG G7
Корисни апликации
137

Испраќање електронска пошта

1
Допрете на .
2
Внесете ја адресата за е-пошта на примателот.
3
Внесете ги насловот и пораката.
• За да прикачите датотеки, допрете на
.
• За да пристапите до дополнителните ставки од менито, допрете на
.
4
Допрете на за да ја испратите електронската пошта.
• Повлечете кон врвовите на два прста или разделете ги истите, за да ја
прилагодите големината на фонтот на вашата е-пошта листа.

ФМ радио

Можете да слушате FM-радио.
Допрете на
Неопходности FM-радио.
• За да ја користите оваа апликација, прво приклучете слушалки на
уредот. Слушалките служат како радиоантена.
• Оваа функција може да не биде поддржана во зависност од областа.

Управув. со Датотеки

Можете да ги прегледувате и да управувате со датотеките зачувани во вашиот
уред или облак.
1
Допрете на Управување Управувач со датотеки.
2
Допрете на и изберете ја саканата локација за складирање.

Ръководство на потребителя

Тук вижте безплотното ръководство за LG G7. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на LG G7. Задайте въпроса си тук

Съдържание

Имате ли въпрос относно LG G7?

Имате въпрос относно LG G7 и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на LG G7 ще могат да Ви дадат добър отговор.

Брой въпроси: 0

Спецификации на продукта

По-долу ще намерите спецификациите на продукта и ръководството за LG G7.

Общи
Марка LG
Модел G7
Продукт Смартфон
Език български
Вид файл Ръководство за употреба (PDF)

Често задавани въпроси

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно LG G7 по-долу.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати