LG G7 ръководство на потребителя

LG G7
5.4 · 1
PDF ръководство на потребителя
 · 1340 страници
български
ръководство на потребителяLG G7
Поставки
159

Екран

Можете да ги приспособите деталните поставки за секој вид екран.
На екранот со поставки, допрете на Екран и прилагодете ги следниве
поставки:
• Почетен екран: За нагодување на поставките за основниот екран. За
повеќе детали, погледнете во

Поставки за почетен екран

.
• Позадина & тема: Изберете позадина, тема, икона и AOD за екранот на
вашиот уред.
• Фонт: Променете ја големината на фонтот, задебеленоста на буквите или
изгледот.
• Нов втор екран: Изберете како ќе изгледаат статусната лента и аглите на
апликациите.
• Копчиња на допир на почетниот екран: За прераспоредување на
копчињата на допирање на основниот екран или за менување на нивната
боја.
• Always-on display: За да се прикажуваат секогаш на дисплејот
информациите, како што се датум, време и известувања, дури и кога
екранот е исклучен. За детали, видете

Always-on display

.
• Скалирање апликации: Нагодување на големината на екранот на
апликациите.
Сооднос на страните
• Овој уред има сооднос на страните 19,5:9.
- Некои преземени апликации може да не поддржуваат сооднос на
страните 19,5:9.
Во таков случај изберете го најоптималниот сооднос на екранот за
таа апликација или консултирајте се со давателот на таа апликација
за повеќе информации.
- Може да изберете сооднос на страните за единични апликации со
допирање на
Поставки Екран Менување на размерот на
апликацијата. Изберете го посакуваниот сооднос на страните од
Компатибилност (16:9), Стандардно (16.7:9) и Цел екран.

Тук вижте безплотното ръководство за LG G7. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на LG G7. Задайте въпроса си тук

Имате ли въпрос относно LG G7?

Имате въпрос относно LG и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на LG ще могат да Ви дадат добър отговор.

Брой въпроси: 0

Общи
LG
G7
Смартфон
български
Ръководство за потребителя (PDF)
adslot

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно LG G7 по-долу.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати