LG G7 ръководство на потребителя

LG G7
5.4 · 1
PDF ръководство на потребителя
 · 1340 страници
български
ръководство на потребителяLG G7
Додаток
174

Поставки за јазикот на LG

Изберете го јазикот што ќе се користи на уредот.
• Допрете на
Поставки Општо Јазик и тастатура Јазик ДОДАЈ
ЈАЗИК и изберете јазик.
- Допрете и држете на
и одвлечете го на врвот на листата со јазици за
да го поставите како стандарден јазик.

LG Bridge

Преглед на LG Bridge

LG Bridge е апликација која ви помага комотно да управувате со
фотографиите, музиката, видеозаписите и документите зачувани во вашиот
паметен телефон од LG преку вашиот компјутер. Можете да правите резервна
копија од контактите, фотографиите и друго во компјутерот или да го
ажурирате софтверот на уредот.
• За повеќе детали, погледнете ги информациите за помош на LG Bridge.
• Поддржаните одлики може да се разликуваат во зависност од уредот.
• Драјверот на LG за USB е неопходна програма за поврзување на
вашиот паметен телефон од LG со компјутер и се инсталира кога ќе го
инсталирате LG Bridge.

Функции на LG Bridge

• Управување со датотеките во уредот преку компјутер преку Wi-Fi -врска
или мобилна податочна врска.
• Правење резервна копија на податоците од уредот во компјутер или
враќање на податоците од компјутерот во уредот преку USB-врска со
кабел.
• Ажурирање на софтверот на уредот од компјутер преку USB-врска со
кабел.

Тук вижте безплотното ръководство за LG G7. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на LG G7. Задайте въпроса си тук

Имате ли въпрос относно LG G7?

Имате въпрос относно LG и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на LG ще могат да Ви дадат добър отговор.

Брой въпроси: 0

Общи
LG
G7
Смартфон
български
Ръководство за потребителя (PDF)
adslot

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно LG G7 по-долу.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати