LG G7 ръководство на потребителя

LG G7
5.4 · 1
PDF ръководство на потребителя
 · 1340 страници
български
ръководство на потребителяLG G7
Додаток
175

Инсталирање на LG Bridge на компјутер

1
Од вашиот компјутер одете на

www.lg.com

.
2
Изберете го вашиот регион и кликнете на .
3
Во лентата за пребарување внесете го името на вашиот уред.
4
Кликнете на Поддршка Прирачници и преземања.
5
На страницата Софтвер и фирмвер, кликнете на Синхронизација со
персонален компјутер и преземете ја датотеката за инсталирање.
• Кликнете на Детали за да ги погледнете минималните барања за
инсталирање на LG Bridge.

Ажурирање на софтверот на

телефонот

Ажурирање софтвер на мобилен телефон на LG преку

Интернет

За повеќе информации за користење на оваа функција одете на

http://www.lg.com/common/index.jsp

, изберете ја вашата земја и јазик.
Оваа одлика ви овозможува едноставно да го ажурирате фирмверот на
вашиот телефон со нова верзија преку Интенет без одење во сервисен
центар. Оваа одлика е достапна само ако и кога LG ќе направи нова верзија на
фирмверот соодветна за вашиот уред.
Бидејќи ажурирањето на фирмверот на мобилниот телефон бара целосно
внимание на корисникот за време на постапката за ажурирање, пред да
продолжите погледнете ги сите упатства и белешки што се појавуваат во
секој чекор. Имајте предвид дека откачувањето на USB-кабелот за време на
ажурирањето може сериозно да го оштети мобилниот телефон.
• LG го задржува правото по сопствена одлука да прави ажурирања
на фирмверот достапни само за одбрани модели и не гарантира
достапност на поновата верзија на фирмверот за сите модели
телефони.

Тук вижте безплотното ръководство за LG G7. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на LG G7. Задайте въпроса си тук

Имате ли въпрос относно LG G7?

Имате въпрос относно LG и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на LG ще могат да Ви дадат добър отговор.

Брой въпроси: 0

Общи
LG
G7
Смартфон
български
Ръководство за потребителя (PDF)
adslot

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно LG G7 по-долу.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати