LG G7 ръководство на потребителя

LG G7
5.4 · 1
PDF ръководство на потребителя
 · 1340 страници
български
ръководство на потребителяLG G7
Додаток
177

Упатство против кражба

Поставете го вашиот уред да ги спречува другите луѓе да го користат ако е
ресетиран на фабричките поставки без ваша дозвола. На пример, ако вашиот
уред е изгубен, украден или избришан, само некој кој има пристап до вашата
сметка на Google или ги знае информациите за заклучување на екранот може
да го користи уредот.
Сè што треба да направите за да биде вашиот уред заштитен е:
• Да поставите заклучување на екранот: Ако уредот е изгубен или украден,
а вие имате поставено заклучување на екранот, тогаш уредот не може да
биде избришан со користење на менито за поставки ако не се отклучи
екранот.
• Додадете сметка на Google за вашиот уред: Ако вашиот уред е избришан,
а вие имате сметка на Google за него, уредот не може да ја заврши
постапката за поставување додека повторно не се внесат информациите
од вашата сметка на Google .
Откога вашиот уред ќе биде заштитен, за да направите фабричко ресетирање
треба или да го отклучите екранот или да ја внесете лозинката за вашата
сметка на Google. Тоа осигурува дека вие или некој кому му верувате го прави
ресетирањето.
• Не заборавајте ги сметката на Google и лозинките што ги имате
додадено во уредот пред на извршите фабричко ресетирање. Ако
за време на постапката за поставување не можете да ги дадете
информациите за сметката, нема да можете воопшто да го користите
уредот по извршувањето на фабричкото ресетирање.

Ръководство на потребителя

Тук вижте безплотното ръководство за LG G7. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на LG G7. Задайте въпроса си тук

Съдържание

Имате ли въпрос относно LG G7?

Имате въпрос относно LG G7 и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на LG G7 ще могат да Ви дадат добър отговор.

Брой въпроси: 0

Спецификации на продукта

По-долу ще намерите спецификациите на продукта и ръководството за LG G7.

Общи
Марка LG
Модел G7
Продукт Смартфон
Език български
Вид файл Ръководство за употреба (PDF)

Често задавани въпроси

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно LG G7 по-долу.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати