LG G7 ръководство на потребителя

LG G7
5.4 · 1
PDF ръководство на потребителя
 · 1340 страници
български
ръководство на потребителяLG G7
Додаток
178

Известување за софтвер со отворен

код
За да го добиете изворниот код според GPL, LGPL, MPL и другите лиценци за
отворен изворен код кој се користи кај овој производ, посетете ја страницата

http://opensource.lge.com

.
Покрај изворниот код, достапни за превземање се и сите наведени одредби
на лиценца, одрекувања од одговорност и известувања за авторски права.
LGE исто така ќе ви овозможи слободен код на CD-ROM за цена која ги
покрива трошоците за таквото доставување (како на пр. трошоци за
медиумот, пратката и манипулативни трошоци) по барање преку е-пошта на

opensource@lge.com

.
Оваа понуда е валидна во период од три години по последната наша
испорака на овој производ. Оваа понуда важи за секој примател на овие
информации.

Регулаторни информации

(Регулациски

ID број, E-ознака, итн.)

За регулаторни детали, одете во Поставки Општо Регулатива и
безбедност.

Ръководство на потребителя

Тук вижте безплотното ръководство за LG G7. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на LG G7. Задайте въпроса си тук

Съдържание

Имате ли въпрос относно LG G7?

Имате въпрос относно LG G7 и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на LG G7 ще могат да Ви дадат добър отговор.

Брой въпроси: 0

Спецификации на продукта

По-долу ще намерите спецификациите на продукта и ръководството за LG G7.

Общи
Марка LG
Модел G7
Продукт Смартфон
Език български
Вид файл Ръководство за употреба (PDF)

Често задавани въпроси

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно LG G7 по-долу.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати