LG G7 ръководство на потребителя

LG G7
5.4 · 1
PDF ръководство на потребителя
 · 1340 страници
български
ръководство на потребителяLG G7
Додаток
186
ЧПП
Во ова поглавје се наведени некои проблеми со кои може да се сретнете
при употребата на уредот. За некои проблеми треба да се јавите кај вашиот
давател на услуги, но најголемиот дел од нив можете самите да ги решите.

Прегрејување на уредот

Уредот се прегрева кога е во употреба.
Во следните случаи, се зголемува потрошувачката на батеријата и уредот
може да се прегрее:
• Кога уредот се вклучува за прв пат, или при правење на резервни копии
на податоците.
• Кога истовремено работат повеќе апликации.
- Кога повеќе апликации работат во позадина.
- Кога се преземаат големи датотеки, додека се прави видео повик, или
снимање на видео.
• Кога се користат функции кои бараат голема моќност.
- Кога гледате видео стриминг на интернет, или снимате долго видео
- Кога играте игри кои бараат голема моќност подолго време
- Кога го користите уредот со максимална осветленост на екранот
подолго време
• Кога се користи голем број на мобилни податоци
- При користење на Wi-Fi жариште или поврзување
- При истовременото синхронизирање на податоците од повеќе сметки

Тук вижте безплотното ръководство за LG G7. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на LG G7. Задайте въпроса си тук

Имате ли въпрос относно LG G7?

Имате въпрос относно LG и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на LG ще могат да Ви дадат добър отговор.

Брой въпроси: 0

Общи
LG
G7
Смартфон
български
Ръководство за потребителя (PDF)
adslot

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно LG G7 по-долу.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати