Peugeot 508 (2016) ръководство на потребителя

Peugeot 508 (2016)
8.6 · 24
PDF ръководство на потребителя
 · 364 страници
български
ръководство на потребителяPeugeot 508 (2016)

Ръководство за експлоатация

508_bg_Chap00_Couv-debut_ed01-2016

Тук вижте безплотното ръководство за Peugeot 508 (2016). Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на Peugeot 508 (2016). Задайте въпроса си тук

Имате ли въпрос относно Peugeot 508 (2016)?

Имате въпрос относно Peugeot и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на Peugeot ще могат да Ви дадат добър отговор.

Росица Сотироеа • 17-7-2022Няма коментари

Как да сменим от моли в километри Пежо 508

Отговорете на този въпрос

Брой въпроси: 1

Peugeot 508 (2016) е луксозно семейно автомобилно превозно средство от френската марка Peugeot. Автомобилът предлага прохладен и елегантен дизайн, комбинирайки издръжливост и оптимална производителност. 508 има двигател, който генерира 163 конски сили и се предлага в комбинация с 6-степенна скоростна кутия. В автомобила са вградени технологични характеристики, включително вграден таблет-компютър, навигационна система и камера за задно виждане. 508 също така предлага комфорта на пътниците си с климатична система за две зони и луксозна кожена обшивка на седалките си. Автомобилът предлага голям багажник с вместимост от 473 литра и стандартни безопасностни функции: ABS, ESP, шест въздушни възглавници и други. Peugeot 508 (2016) е автомобил, който е създаден за да отговори на изискванията на модерните фамилии и да се удовлетворят техните нужди за елегантност, комфорт и производителност.

Общи
Peugeot
508 (2016)
автомобил
български
Ръководство за потребителя (PDF)

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно Peugeot 508 (2016) по-долу.

Как да конвертирам мили в километри?

1 миля се равнява на 1,609344 километра, а 1 километър се равнява на 0,62137119 мили.

Къде мога да намеря VIN номера на моя Peugeot?

Мястото на VIN номера е различно в зависимост от марката и типа автомобил. Кодът може да бъде щампован върху рамката на автомобила или върху табелка. Най-добре е да проверите в ръководството на Peugeot 508 (2016) за точното местоположение на VIN номера.

Какво е VIN номер?

VIN номерът е идентификационен номер, който е уникален за всеки автомобил. Съкращението VIN (Vehicle Identification Number) означава идентификационен номер на автомобил.

Кога моят Peugeot се нуждае от поддръжка?

Редовната поддръжка е необходима за всеки автомобил. Информация за това колко често автомобилът се нуждае от поддръжка и какво точно трябва да се направи може да се намери в инструкциите за поддръжка. Основно периодично обслужване обикновено трябва да се прави на всеки 2 години или след 30 000 километра.

Кога трябва да сменя спирачната течност на моя Peugeot?

Препоръчва се смяна на спирачната течност на всеки две години.

Каква е разликата между бензин E10 и E5?

Е10 бензин се състои от до десет процента етанол докато бензин Е5 съдържа по-малко от пет процента етанол. В резултат на това процентът на бензин Е10 е по-нисък от този на бензин Е5, което го прави по-малко вреден за околната среда.

Една или повече врати няма да се отворят отвътре. Сега какво?

Ключалката най-вероятно е настроена в режим за детска безопасност, така че не може да се отваря отвътре. Деактивирането на предпазната ключалка за деца е различно в зависимост от марката и вида.

Радиото в колата ми не се включва, какво да правя?

Ако радиото в колата Ви не се включва, то не получава никакво захранване. Проверете дали червеният проводник е свързан към контактното захранване, а жълтият проводник към постоянното захранване.

Налично ли е ръководството на Peugeot 508 (2016) на български?

Да, ръководството на Peugeot 508 (2016) се предлага на български.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати