Roborock S5 Max ръководство на потребителя

Roborock S5 Max
(150)
  • Брой стр.: 39
  • Вид файл: PDF

Roborock Robot Vacuum Cleaner

S5 Max User Manual

Read this user manual carefully before using this product and
store it properly for future reference.
Roborock S5 Max

Имате ли въпрос относно Roborock S5 Max?

Брой въпроси: 2

Задайте въпроса, който имате за Roborock S5 Max тук направо на други собственици на продукта. Дайте ясно и изчерпателно описание на проблема и Вашия въпрос. Колкото по–добре опишете проблема си и зададете въпроса си, толкова по–лесно другите собственици на Roborock S5 Max ще могат да Ви дадат добър отговор.

Румен Ивайлов Хаджидимиев, 18-11-2021 18:16:39 Няма коментари

Скоро си закупих ROBOROCK S5 MAX.Доволен съм, но имам въпрос : апартаментът ми е разделен на две с плъзгаща врата,която има външни релси ,около 3/4 см.високи. От едната страна на релсите е хола и кухнята, от другата, спалните помещения. Захранващото устройство се намира в хола. РОБОТЪТ стига до релсите и естествено се връща от препятствието/релсите на плъзгащата врата/ВЪПРОС: КАК ДА МАНИПУЛИРАМ С РОБОТА ЗА ДА ПОЧИСТИ И ДРУГАТА ПОЛОВИНА ОТ АПАРТАМЕНТА/не само хола и кухнята/.ЕСТЕСТВЕНО , РЪЧНО ЩЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕХВЪРЛЕН В ДРУГАТА ПОЛОВИНА И СЛЕД ТОВА ВЪРНАТ В ПЪРВАТА ,КЪДЕТО ДОМУВА И Е ЗАХРАНВАЩОТО УСТРОЙСТВО.ИНТЕРИСУВАТ МЕ ТОЧНИТЕ СТЪПКИ ,ЗА ДА СИ ОЧЕРТАЕ КАРТА ЗА ПОЧИСТВАНЕ И НА ВТОРОТО ПРОСТРАНСТВО И ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТТА НА МАНУАЛНИТЕ ОПЕРАЦИИ, КОИТО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ,ЗА ДА НЕ ИЗПИШЕ ГРЕШКА ИЛИ ПРИЧИНЯ НЕВОЛНА ПОВРЕДА НА ПАМЕТА И МЕХАНИКАТА,ПРИ РЪЧНОТО ПРЕМЕСТВАНЕ. БЛАГОДАРЯ ВИ! ЩЕ ОЧАКВАМ ВАШАТА ПРОФЕСИОНАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ НА СВОЯ ИМЕЙЛ АДРЕС.

Отговорете на този въпрос
Петя , 25-8-2021 17:49:44 Няма коментари

Здравейте,вчера ни пристигна роботчето,Роборок s5max. Когато го пуснем прави карта на стаята в която е станцията,сканира коридора,стига до 2/3 от него и се връща обратно или се върти на едно място ,изговаря грешка и спира.Не иска да влезе в другите стаи.На една стая си направи идеална карта и си чисти добре,но в другите не влиза.Къде грешим?Моля за помощ!

Отговорете на този въпрос

Тук вижте безплотното ръководство за Roborock S5 Max. Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на Roborock S5 Max. Задайте въпроса си тук

Спецификации на продукта

Общи
Марка Roborock
Модел S5 Max
Продукт Прахосмукачк
Език Английски
Вид файл PDF

Често задавани въпроси

По-долу ще намерите най-често задаваните въпроси за Roborock S5 Max.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук