Skoda Kamiq (2020) ръководство на потребителя

Skoda Kamiq (2020)
8.5 · 35
PDF ръководство на потребителя
 · 221 страници
български
ръководство на потребителяSkoda Kamiq (2020)

РЪКОВОДСТВО ЗА

ОБСЛУЖВАНЕ

ŠKODA KAMIQ

Вашето ръководство за експлоатация
Цифрова версия в интернет
http://go.skoda.eu/owners-manuals
Видео ръководства
След като прочетете следната справка или QR кода, се показва уеб-
сайтът с офертата за превозно средство. Чрез избор на желаното
превозно средство се показва уебсайтът с видео инструкции за из-
брани функции на автомобила.
http://go.skoda.eu/video-manuals
ŠKODA KAMIQ 11.2020
Bulharština/Bulgarian
V1,R1,RoW,bg_BG
658012713AD

Тук вижте безплотното ръководство за Skoda Kamiq (2020). Прочетохте ли ръководството, но отговаря ли то на Вашия въпрос? Тогава задайте въпроса си на тази страница на други собственици на Skoda Kamiq (2020). Задайте въпроса си тук

Имате ли въпрос относно Skoda Kamiq (2020)?

Имате въпрос относно Skoda и отговорът не е в ръководството? Задайте въпроса си тук. Предоставете ясно и изчерпателно описание на проблема и въпроса си. Колкото по–добре опишете проблема и зададете въпроса си, толкова по–лесно други собственици на Skoda ще могат да Ви дадат добър отговор.

Десислава Спасова • 10-2-2023Няма коментари

Мога ли да паля автомобила от разстояние, с цел да загрее самата кола? Благодаря!Колата ми е Камик, 2022г., 1.5 tsi, 7dsg, ниво на оборудване - vision

Отговорете на този въпрос
димо авелов • 4-1-2022Няма коментари

има ли usb порт или сд карта

Отговорете на този въпрос

Брой въпроси: 2

Skoda Kamiq (2020) е компактен кросоувър с дължина от 4,24 метра, широчина 1,79 метра и височина 1,53 метра. Колата е налична с двигатели на бензин и дизел, като разполага с трицилиндрови мотори с обем от 1.0 литра и четирицилиндрови с обеми от 1.5 литра и 1.6 литра. Мощността на двигателите колеблива между 95 к.с. и 150 к.с. Skoda Kamiq предоставя много пространство за пътниците и голям обем на багажника, който е 400 литра. Колата разполага с редица технологии като камера за заден изглед, автоматичен климатик и система за навигация. Презентират се няколко модификации на Skoda Kamiq (2020), като възможни са и специални версии. Колата е екологичен модел, който вписва високите стандарти за емисии и разход на гориво в категорията си.

Общи
Skoda
Kamiq (2020)
автомобил
български
Ръководство за потребителя (PDF)

Не можете да намерите отговора на въпроса си в ръководството? Може да намерите отговора на въпроса си в често задаваните въпроси относно Skoda Kamiq (2020) по-долу.

Как да конвертирам мили в километри?

1 миля се равнява на 1,609344 километра, а 1 километър се равнява на 0,62137119 мили.

Къде мога да намеря VIN номера на моя Skoda?

Мястото на VIN номера е различно в зависимост от марката и типа автомобил. Кодът може да бъде щампован върху рамката на автомобила или върху табелка. Най-добре е да проверите в ръководството на Skoda Kamiq (2020) за точното местоположение на VIN номера.

Какво е VIN номер?

VIN номерът е идентификационен номер, който е уникален за всеки автомобил. Съкращението VIN (Vehicle Identification Number) означава идентификационен номер на автомобил.

Кога моят Skoda се нуждае от поддръжка?

Редовната поддръжка е необходима за всеки автомобил. Информация за това колко често автомобилът се нуждае от поддръжка и какво точно трябва да се направи може да се намери в инструкциите за поддръжка. Основно периодично обслужване обикновено трябва да се прави на всеки 2 години или след 30 000 километра.

Кога трябва да сменя спирачната течност на моя Skoda?

Препоръчва се смяна на спирачната течност на всеки две години.

Каква е разликата между бензин E10 и E5?

Е10 бензин се състои от до десет процента етанол докато бензин Е5 съдържа по-малко от пет процента етанол. В резултат на това процентът на бензин Е10 е по-нисък от този на бензин Е5, което го прави по-малко вреден за околната среда.

Една или повече врати няма да се отворят отвътре. Сега какво?

Ключалката най-вероятно е настроена в режим за детска безопасност, така че не може да се отваря отвътре. Деактивирането на предпазната ключалка за деца е различно в зависимост от марката и вида.

Радиото в колата ми не се включва, какво да правя?

Ако радиото в колата Ви не се включва, то не получава никакво захранване. Проверете дали червеният проводник е свързан към контактното захранване, а жълтият проводник към постоянното захранване.

Налично ли е ръководството на Skoda Kamiq (2020) на български?

Да, ръководството на Skoda Kamiq (2020) се предлага на български.

Не можете ли да откриете въпроса си? Задайте въпроса си тук

Няма резултати